Tığ örgülerin vazgeçilmezi olan ters üçgenler adını verdiğim fenomen örgü modelini beğenilerinize sunuyorum. Bu model genel olarak beyaz renk kullanılarak yapılıyor. Ben farklı bir renk kullanmayı tercih ettim.

Örgünün başlangıcında üç zincir çekip zincirin dibine iki tane ikili trabzan yapıyoruz. Üç zincir çekip üçüncü zincire batıyoruz. Sıkı iğne örer gibi batıyoruz. Beş zincir çekip dördüncü zincire batıyoruz ve böylece iki model arasında bir delik oluşturuyoruz.

Tekrar üç tane zincir çekip dördüncü zincire batıyoruz ve aynı yere beş adet ikili trabzan yapıyoruz. Üç zincir çekip dördüncü zincire batıyoruz. Beş zincir çekerek araya bir delik oluşturuyoruz. Sırayı tamamlayıp ikinci sıraya geçince beş zincir çekiyoruz. Ortadaki oluşturduğumuz deliğe batarak zincire kapatın. 

Beş zincir çekip birinci trabzanın üzerine batıyoruz ve iki modelin arasında iki delik oluşturuyoruz. Beş zincir çekerek son trabzana batın. İkinci sırayı bu şekilde delikler oluştururarak tamamlıyoruz.

Son sırada modeli tamamlıyoruz. Üç zincir çekip aynı yere üç tane trabzan yapın. Hiç zincir çekmeden alttaki deliğin üçüncü zincirine batarak örgüyü kapatın. Beş tane zincir çekip sonraki deliğin üçüncü zincirine batıp bir delik oluşturun.

Deliğin bittiği yere üç adet trabzan yapın. Sonraki deliğin tam ortasına tutturun. Deliğin bittiği yere tekrar üç trabzan yaparak örgüye devam edin.