3 Boyutlu Örgü Modeli

3 boyutlu görünümü ile istediğiniz yerde kullanabileceğiniz yeni bir örgü modeli ile birlikteyiz. Çocuk örgülerinde kolayca kullanabileceğiniz çok amaçlı bu örgü modeli kullandığınız ip ve şiş kalınlığına göre daha belirgin olacaktır.

İlmekleri şişe takıp hemen modeli koymaya başlıyoruz. İlk ilmeği örmeden alıp ipi arka tarafa alın. Bir ilmek örmeden atlatın. Sonraki ilmeği düz olarak örüp ipi tekrar arkaya alın ve bir ilmek örmeden atlatın. Bir ilmek örmeden atlatıp bir ilmek düz örerek sırayı tamamlayın. 

Arka sıraya geçince kenar  ilmeğini alıp önceki sırada örmeden atlanan ilmeği ipi ön tarafa alarak tekrar örmeden atlatın. İpi arkaya alarak sonraki ilmeği düze çevirerek örün. Aynı ön tarafta olduğu gibi bir ilmek örmeden atlatıp bir ilmek düz örerek sırayı tamamlayın. 

Ön yüze geçince bütün ilmekleri atlamadan tamamen düz olarak örün. Arka yüzde bütün ilmekleri ters örerek devam edin. Tekrar ön tarafa geçince kenar ilmeğini alıp ipi arkaya alın ve bir ilmek örmeden atlatın.

Bir ilmek düz olarak örün. Arka tarafta aynı işlemi yaparak bir ilmek örmeden atlatıp bir ilmek düz olarak örün. İki sırada bir bütün ilmekleri ön yüzde düz arka yüzde ters olarak örün ve bu şekilde devam edin. Oldukça kolay ve boyutlu görünümü ile istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.