Bebek Örgülerine İki Renkli Hayat Ağacı Örgü Modeli

Bebek örgüleri için model arıyorsanız hayat ağacı renkli örgü modelini incelemeyi unutmayın. Aslında bu modeli renklerini daha ağır kullanarak erkekler için süveter yapabilirsiniz. Bu tür modellerde ana rengi koyu kullanmak yerine açık renk kullanırsanız modelin görünümü tamamen değişecektir. Bence önce küçük bir parçada her iki şekilde örüp gördükten sonra renklerine karar verin.

Modelin yapımı için koyu renkli olan mavi rengi kullandım. İlk olarak lastik yapın. Lastik tamamlanınca ön yüzde bütün ilmekleri düz arka yüzde ters olarak örün. Her renk 2 sıradan meydana geliyor. Sonra renk değiştirip beyaz ipe geçin.

Önce kenar ilmeğini örün. Sonra bir ilmek düz örüp bir ilmek ters örün. Sonra tekrar bir ilmek düz örün. İpi arkaya alıp bir ilmek örmeden atlatın. Bir ilmek düz bir ilmek ters bir ilmek düz olarak 3 ilmek örün. İpi arkaya alıp dördüncü ilmeği örmeden atlatın.

Örgüyü ters çevirip ilmekleri aynen olduğu gibi örün. İpi ön tarafa alıp örmeden atlanan ilmeği tekrar örmeden atlatın. Sırayı tamamlayınca tekrar mavi ipe geçin. Ana renge geçince ön yüzde bütün ilmekleri düz örüp arka tarafta ise ters olarak örün.

Sadece beyaz ipe geçince modeli kuruyoruz. Ön tarafta modeli kaydırarak devam edeceğiz. Önce kenar ilmeğini düz örün. Bir ilmek daha düz örüp ipi arkaya alın ve sonraki ilmeği örmeden atlatın. Sonra bir düz bir ters bir düz şeklinde 3 ilmeği örüp tekrar bir ilmek örmeden atlatın.

Mavi renge geçince bütün ilmekleri atlamadan örün. Beyaz renge geçince her defasında modeli kaydırarak devam ettirin. Hem erkek örgülerinde hemde erkek bebek örgülerinde bu modeli kullanmalısınız.