Bu Modelin Adını Siz Koyun!

Günlük sizler için bir modelin anlatımlı videosunu hazırlıyorum. Bu modellere her gün yeni isimler bulmak oldukça zor oluyor. Bu yüzden bu modelin adını siz koyun. Spor bir model olduğu için erkek örgüleri çocuk örgüleri ve bayan örgülerinde kullanılabilir.

Modeli 3 ilmek ve katları ile hesaplayıp bir ilmek ilave ederek sayılarını ayarlamalısınız. Kalın iplerle oldukça belirgin olacaktır. İlk olarak kenar ilmeği ile başlıyoruz. Sonra iki ilmeği düz örüp üçüncü ilmeği 3 defa dolayarak düz örüyoruz. 2 ilmeği düz ör sonraki ilmeği 3 defa dolayarak örüyoruz. 

Arka tarafa geçince kenar ilmeğini alıp iki ilmeği tekrar düze çevirerek örün. Dolayarak ördüğümüz ilmeği serbest bırakıp örmeden diğer şişe aktarıyoruz. 2 ilmeği düz örüp doladığımız ilmeği serbest bırakıp örmeden atlatarak devam ediyoruz. İlmeği atlatırken ipi ön tarafa almalıyız. 

Ön tarafa geçince kenar ilmeğini alıp iki ilmeği ters örün ve üçüncü ilmeği örmeden diğer şişe aktarın. İlmeği aktarırken ipi arka kısıma alıyoruz. 2 düz ör ipi arkaya alıp bir ilmeği örmeden diğer şişe geçir şeklinde devam edin. Arka yüze geçince kenar ilmeğini alıp iki ilmeği terse çevir örmeden atlanan ilmeği tekrar örmeden atlatın.

Tekrar ön sıraya geçince örgünün ilk başına dönüyoruz. Kenar ilmeğini alıp iki düz ilmek ör üçüncü ilmeği 3 defa dolayarak ör şeklinde devam edin. Yeni örgü modelimin anlatımına da göz atmayı unutmayın.