Düz Örülen 2 Tane Patik Modeli

Kış aylarının olmazsa olmazı patikler ile örgü hobimize devam ediyoruz.

Soğukların gelmesiyle patiklere hem ayrı ilgi oluştu hemde model seçeneği çoğaldı. Bugün de sizlere iki model birden sunacağım. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu örebilirsiniz. İki modelimizde şiş ile yapılıyor ve ikisi de çok kullanışlı.

1 günde hemen rahatça örüp giyebileceğiniz yahut hediye edebileceğiniz çok şık modeller. İki modelimizi de Pratik İyi Fikirler kanalı anlatmış. Çokta berrak bir şekilde anlatmış.

Kullanacağınız malzemeler 3 numara şiş

Patiklik ip

Şişimize ilmek atarak başlıyoruz.

Ve haroşa olarak örüyoruz taban kısmından sonra topuk kısmı için eksilmeler yaparak patiğimizi bitiriyoruz.

Sade ve şıklıktan yana olanlar için çok güzel iki patiğimiz de.

Video da da detaylı olarak göreceğiniz gibi bir patiğimiz bot şeklinde Boğaz kısmı lastik tekniği ile örülmüş bu da ayrı bir hava katmış.

Zamanınız var ise iki modeli de örmelisiniz.

Dilerseniz çeyizlere de yapılabilinecek bir modeller.

Ama tabi ki öncelik kendiniz olmalı soğuklarda ayaklarınız üşümesin.

Şiş örgüsü olduğu için oldukça da sağlam ve kullanışlı olacağı gibi çokta sıcak tutar.

Modellerin ilmek sayılarını büyütüp yahut küçülterek ayak numaranıza uygun hale getirebilirsiniz.

Boğaz kısmı lastikli olan modeli koyu renklerle örerek erkek bot patiği olarak da kullanabilirsiniz.

Hatta bir kendinize bir de eşinize örerek takım şeklinde de yapabilirsiniz.

Ve bence çokta hoş bir görünüm olur kendinize kırmızı eşinize siyah örebilirsiniz.

Renklerle oynayıp iki rengi ortak şekilde mesela gri ve krem renginin uyumuyla 2 renk olarak da örebilirsiniz.

Dilerseniz iki modelimizden hangisini beğendiyseniz yapımı videolarını izleyip kolay bir şekilde örmek için videoya geçelim.

İyi seyirler…