Evdeki Bütün İpleri Toplayıp Yapabileceğiniz Örgü Modeli

Evdeki bütün ipleri toplayıp kolayca örülen gök kuşağı örgü modelini sizlerin beğenisine sunuyorum. İster tek renk ister rengarenk yapacağınız iki sıradan oluşan bir model hazırladım. Renk geçişleri çok güzel oldu.

Kendinizi kötü hissettiğinizde sevdiğiniz renklerle hemen bir örgü başlayın. Örgü her zaman iyi bir terapidir. Evde kaldığımız bu günlerde çabuk biten ve renkli örgüler yapın.

Göreceksiniz bu size iyi gelecek. He kafanız dağılacaktır hemde bir şeyler üretmiş olacaksınız. Bu model ile evde kalan ipleri değerlendirip bebek örgüleri yapabilirsiniz.

Yapımına gelecek olursak iki ve katları ile yapılıyor. Ben önce beyaz renk ile örgüye başladım. Bu modeli isterseniz tek renk olarak da yapabilirsiniz.

İlmekleri hazırlayıp hemen modele başlıyoruz. Her zaman olduğu gibi önce kenar ilmeğini alın. Sonra bir ilmek dolayıp iki ilmek düz örün.

Sonra doladığımız bu ilmeği ördüğümüz iki ilmeğin üzerinden atlatıp bırakıyoruz. Tekrar bir ilmek dolayıp iki ilmek düz örün.

Doladığımız ilmeği üzerinden atlatıp bırakın. Bu şekilde örgünün ön tarafını tamamlayıp arkaya geçin ve bütün ilmekleri ters olarak örün.

Tekrar ön tarafa geçince renk değiştiriyoruz. Her renk 2 sıradan oluşmaktadır. Aynı şekilde kenar ilmeğini alıp bir ilmek dolayın.

2 ilmek düz örüp doladığımız ilmeği atlatarak bırakın. Herhangi bir kaydırma yapmadan bu şekilde istediğiniz kadar renk kullanarak örgüyü örün. İplerin aynı kalınlıkta olmasına dikkat edin.