İçinizi Isıtacak Rengarenk Bebek Örgüsü Modeli

Sıkıntılı günlerde böyle canlı renklerle yapılan örgüler insanı motive ediyor. Özellikle rengarenk yapılan bebek örgülerini sevmeye yoktur sanırım. Hem evde kalan ipleri değerlendirin hemde kendinizi oyalayın.

Bu ana renk ile lastikleri yapın. Sonra bir sıra arka taraftan ilmekleri düz olarak örün. Ön tarafa geçince tekrar renk değiştirin. Önce kenar ilmeğini örün.

2 ilmek düz örüp bir ilmek örmeden atlatın. 2 ilmek düz örüp birer ilmek örmeden atlatarak sırayı tamamlayın. Örgünün arkasında tekrar ilmekleri düz örüp atlanan ilmekleri örmeden atlayın.

Örgünün ön tarafına geçince renk değiştirin. Kenar ilmeğini örüp bir ilmek düz örün. Sonraki bir ilmeği düz örüp bir ilmek örmeden atlatın. 2 ilmek düz örüp bir ilmek atlatarak devam edin.

Bu modelde önceki ördüğümüz renkli ilmeklerin ilkini düz örüp ikincisini örmeden atlatarak devam etmeliyiz. Arka tarafa geçince ilmekleri düz olarak örün.

Aynı ilmekleri arka tarafta da örmeden atlatın. Bu modelde istediğiniz kadar renk kullanabilirsiniz. Evde kalan ipleri değerlendirebilirsiniz. Rengarenk cıvıl cıvıl bebek örgüleri için bu model çok ideal olacaktır.

İster zıt renkleri kullanın ister açık koyu tonları kullanın her türlü çok güzel bir model olacaktır. Ben pastel tonları tercih ettim. Renklerin bir tanesini koyu tonlarda kullanınca da çok güzel oluyor.