İki Renkli Yapılan Çarpıcı Örgü Modeli

Görünce hemen beğenip yapmak isteyeceğiniz yeni modelim iki renkli yapılan çarpıcı örgü modeli. Her türlü bebek örgüsü yapımında çok şık olacaktır. Hem zamanınızı değerlendirin hemde evde kalan iplerinizi.

Önce lastik hazırlayıp sonra bütün ilmekleri ön tarafta düz olarak örün. Örgünün arkasına geçince ilk ilmeği örmeden alın. 2 ilmeği önce birlikte ters olarak örün. Sonra ipi arkaya alıp aynı 2 ilmeği tersten girerek düz örün.

Sonraki ilmekleri ikişerli olarak önce ters olarak örün. Sonra ipi arkaya alarak aynı ilmekleri bir kerede düz olarak örün. İlmekleri iki defa örerek sayıda herhangi bir değişiklik yapmadan sırayı tamamlayın.

Örgüyü çevirince renk değiştirin. Örgünün ön tarafında bir sıra boyunca bütün ilmekleri düz olarak örün. Örgünün arkasına geçince kenar ilmeği le birlikte tekrar bir ilmeği düz olarak örün.

Böylece modeli kaydırmış olacağız. İki ilmeği önce ters örüp sonrada düz olarak örün. Her renk 2 sıradan oluşmaktadır. Her defasında modeli kaydırarak tekrarlamalıyız.

Erkek çocuklar için ve yetişkin erkekler için çok güzel bir model. Oldukça beğenilen ve ilgi gören bir model. Yapımı çok kolay olduğu için satış yapanların tercih edeceği bir örnek oldu.

Her sırasını ayrı bir renk yapmak isteyenlerde aynı şekilde modeli kaydırarak tekrarla malılar. Haroşalı bir model olduğu için çok ince şişle yapmanıza gerek yok.