Çocuk Örgüleri,  Örgü

Karışık Çocuk Yelek Modelleri

Karışık çocuk yelek modelleri ile karşınızdayız. Yanlış duymadınız en yeni ve daha önce hiş görmediğiniz modelerl. Aşağıda her türlü bebek yelekleri bulunuyor. Bunun yanında tığ işi bebek yelekleri ve şiş işi yelekler de yer alıyor.    

Hepsini bir araya topladık ki bir defada tüm modellere ulaşabilesiniz. Burada tüm anlatımlı bebek yelekleri yer alıyor. Daha önce paylaştığımız bebek örgüleri yazısında da bebekler için harika örgü modelleri paylaşmıştık. Battaniye, yelek, hırka, atkı, patik hepsi yer alıyor.    

En güzel bebek yelek modellerini seçerek galerimize koyduğumuz bebek yeleklerine bakarak en farklı modelleri görebilirsiniz. Eminim ki sizlerde çok beğeneceksiniz. Sitemizde en güzel ve en popüler bebek yelek modellerini sizler için paylaşmaya devam edeceğiz.   

Hayatın ve dünyanın neşesi olan bebek ve çocuklarımıza örebileceğimiz yumuşacık birbirinden güzel bebek yeleklerinin yapılış videolarını sizler için bir araya getirerek güzel bir örgü koleksiyonu meydana getirdik. Sizlerin de desteğiyle bu koleksiyon daha da büyüyecek. Yapmanız gereken sadece sosyal platformlar olan facebook gibi ağlarda sitemiz olan örgü ör.comu paylaşarak başkalarına duyurmak. Bugünler de çok popüler olan bebek yeleği modellerini karışık bir şekilde aşağıda sizlere paylaşıyoruz.

Örgü bebek yelekleri arasından seçtiğimiz en güzel modelleri burada paylaştık. Örgü bebek yelek modellerini incelemek isteyenler yazımızdaki 79’dan fazla örneği inceleyebilirler.    

Örgü ile yapılan bebek yelek modelleri arşivimizi sizinle paylaşıyoruz. Arşivimizde çok fazla yelek modeli bulunmaktadır. Tığ işi, şiş işi, Tunus işi ve Selanik örgü gibi bir çok örgü tekniği ile yapılan bebek yelekleri bulunmaktadır. Bunlar arasından en güzel modelleri bir arada toplayarak yazılarımızda paylaşıyoruz.     

Daha önce hiç karşılaşmamış olduğunuz modelleri göreceksiniz. Örgü bebek yelekleri yapmak isteyenlere fikir oluşturacak olan modeller yer alıyor. Yelek resimlerini bir bir incelemeniz için hepsini bu sayfada paylaştık.    

Yakın zaman içerisinde bu yeleklerin anlatımlarına yer vereceğiz. Anlatımlı örgüler kategorisine bebek örgülerini de ekledik. Yelek yapmayı öğrenmek isteyenler bizi takip etsinler. Youtube de paylaşılan anlatımlı videoları sizler için takip edip hemen paylaşıyoruz.

2 Yorum