Çocuk Örgüleri

Örgü Battaniye Modelleri

Spread the love

Boş vakitlerinizde evde oturmaktan sıkıldıysanız örgü bebek battaniyesi yaparak değerlendirebilirsiniz. Örgü ile hayal gücünüzü zorlayan bebek battaniyeleri yapılmaktadır. Hayal edemeyeceğiniz güzelliklerde örgü battaniye modelleri bulunmaktadır. Sizler için bebek battaniyesi arşivi hazırladık. Battaniye modelleri arasından hangisini beğendiyseniz kendi bebeğinize de ondan yapabilirsiniz. Eğer örgü bilmiyorsanız ya yapılışını öğrenebilirsiniz.

Tamamen al yapımı olan örgü bebek battaniyeleri arasından seçmiş olduğumuz en güzel 44 adet modeli sizler için yayınladık. Aralarında kalp motifli, hayvan motifli, yazılı, tablo desenli ve çiçek motifli bebek battaniyeleri bulunuyor. Paylaştığım modeller en fazla tercih edilen ve çok sevilen modeller dendir.

Örgü teknikleri arasından mutlaka öğrenmeniz gereken tığ örgüdür. Kalın ip ve kalın tığlarla örülen battaniyeler daha yumuşak ve gösterişli oluyor. Öncelikle 3-4 numara tığa ihtiyacımız var. Tığ işi battaniyelerde örgüye başlarken büyük bir battaniye için 140-150 zincir çekmeniz gerekiyor. Battaniye genellikle bir metreye bir metre uzunluğunda örülür.

Bebek battaniyesi dışında bu model ile büyükler için de battaniyeler yapabilirsiniz. Ayrıca battaniyelerle yatak örtüleri de yapılabilir. Yetişkinler için öreceğiniz battaniyelerde özellikle motifli yapılan battaniyeleri tercih etmelisiniz. Böylece bütün örülmediği için elinize yük olmayacaktır. Bir kaç parça halinde yapıp sonra birleştirerek işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Örgü battaniye kullanmayı sevenler için birbirinden güzel bebek battaniyesi örnekleri arasından seçimler yaparak soğuk kış günlerini sıcacık yapmak sizin elinizde. Örgü yeteneği olan ve örgü örmekten hoşlanan hanımların ellerinden düşürmediği modeller yer veriyoruz. En değerli varlıklarımız olan bebeklerinizi korumak ve soğuk kış günlerinde üşütüp hasta olmamaları için yünlerden örülmüş bebek battaniye modelleri ile ısıtmaya ne dersiniz. Bebeklerinizi kendi ellerinizle yapacağınız en güzel battaniyeler ile sarıp sarmalayın.

Örgü bebek battaniyesi modelleri kadınların sıklıkla tercih ettiği modelleri barındırıyor. Rengarenk modelleri ince ip ve tığ ile hayata geçiren kadınlar yazlık bebek battaniyesi ihtiyaçlarını da bu şekilde karşılıyorlar.