Kadın Örgüleri,  Örgü

Örgü Çanta Modelleri

Hanımlar bugün sizlerle örgü çanta modelleri paylaşacağım. Her biri ayrı bir güzel çeşit çeşit örgü çanta modelleri bakanları hayran bırakıyor. Kısmetse  örgü sezonunu açtık artık . Anneanneler babaanneler torunlarına birbirinden şık yelekler hırkalar kaşkollar hazırlarken bu sene  en güzel örgü çantaları da torunlarına kızları na örerler diye düşündük. Merak etmeyin siz örgüye yeni başlayan arkadaşlarımızı da unutmadık . Örgü örmek terapidir.  

Artık yazdan çıktık bu yazın örgü çanta modası kışı da saracak gibi duruyor. Bildiğiniz gibi sitemizde sizler için çeşitli görsel sunumlar hazırlıyoruz. Yeri geliyor resimli yeri geliyor videolu anlatımlar yapıyoruz. Ve bu senenin modası olan el örgüsü çanta modellerinizi  bizlerle paylaşmak istemez misiniz ? Bizlere göndereceğiniz çanta modellerinde isterseniz tığ ile yapılmış çanta olsun isterseniz şiş ile yapılmış çanta yapımı olsun seve seve sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Amacımız siz örgü sevenlere daha çok konuda yardımcı olabilmek .

Çanta örgüsünün detaylı anlatımında sizlerle olmak istiyoruz. Örgü çantaların yapımında ip ya da tığın önemi kadar içerinde kullanacağınız teknikler .Dikişsiz fermuar kullanımı Ya da öreceğiniz çanta için yeni fikirleri sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız. Bizleri beğenip takip edebilirsiniz arkadaşlarınıza tavsiye edip bizleri takibini sağlaya bilirsiniz.     

Penye iplerle yapacağınız çantalar hem kolay örülecek hemde kalın dokuda olduğu için kullanımı rahat olacaktır. Çantaya çok para vermek yerine uygun fiyata kendi çantanızı kendiniz yapabilirsiniz. Böylece kıyafetlerinizin rengine ve tarzına uygun çantalar yapabilirsiniz. Bu çantaların içine mutlaka astar geçirin. Böylece çantanın hem uzun ömürlü olmasını hemde sarkmasını önleyebilirsiniz.    

Bizlerin öncelikli amacı sizin sesinize kulak vermek .Örgü teknikleri konularımızı sizler için en detaylı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz . Yeni konumuz çanta modelleri olsun istedik. Bu konuda ki çalışmalarımızda en çok istek gören modeller üzerinde yoğunlaşmayı planlıyoruz. Şiş olur, tığ olur, biz örgü çanta modellerine gerçekten bayılıyoruz. Beklenmedik güzellikte örgü ve tığ işi çantalarla karşılaşacaksınız aşağıdaki sayfalarda gezerken, dikkatli olun. Anlatımlı, tarifli yazılardan da faydalanın mutlaka.