Çocuk Örgüleri,  Erkek Örgüleri,  Örgü,  Örgü Videoları

Renkli Kutular Örgü Modeli

Yeni ve farklı görünüme sahip iki renkli örgü modeli ile devam ediyoruz. Örgünün yapımı sebebiyle yan gidiyormuş gibi görünüyor. İki renkli olarak ördüğüm modeli bir çok renk kullanarak yapabilirsiniz.

İlk olarak beyaz renk ile örgüye başladım. Ön tarafta bütün ilmekleri ters olarak ördüm. Arka tarafta ilmekleri tekrar terse çevirerek ördüm. Sadece örgünün başlangıcına özel iki sıra örüp renk değiştiriyoruz. 

Ön tarafta yeşil renge geçiyoruz. Bütün ilmekleri terse çevirerek örün. Bu şekilde çizgili bir görünüm elde etmiş olacağız. Arka tarafa geçince ilmekleri tekrar terse çevireceğiz. Ön tarafa geçince ilmekleri olduğu gibi düz örün. Arka tarafta ters örüp 4 sıraya tamamlayın. 

Her renk geçişinde 4 sırayı tamamlıyoruz. Ön tarafta renk değiştirin. Beyaz renge geçip ilk 4 ilmeği terse çevirip örün. Dördüncü ilmeğin alt bölümündeki ilmeği şişe takıp yanındaki ilmekle beraber düz örerek kesin.

4 ilmek ters örüp tekrar alt sıradan yeni ilmek takıp yanındaki ilmekle beraber düz örerek kesin. Arka tarafta ilmekleri tekrar terse çevirin. Ön tarafta ilmekleri düz örüp arka tarafta ters olarak örün. 4 sıraya tamamlayınca ön tarafta renk değiştireceğiz. 

İlk 4 ilmeği terse çevirin Sonra son ilmeğin altındaki aynı renkteki ilmeği çıkartıp şişe takın. 2 ilmeği düz örerek kesin. İlk rengi yaparken bir defaya mahsus sadece 4 sırayı örüp renk değiştireceğiz.