Teyzemin Torununa Ördüğü Modeli Sizler İçin Anlattım

Bugün teyzemin torununa ördüğü modeli sizler için anlatacağım. Modeli lastik yerine kullanabileceğiniz gibi şal, boyunluk ve erkek örgüleri gibi yerler dede kullanabilirsiniz. Modeli ayarlarken 4 ilmek ve katları hesaplanıp iki tane kenar ilmeği ilave edilerek hesaplanmalıdır.  

İlmekleri şişe takıp hemen modeli uygulamaya başlıyoruz. Kenar ilmeğini alıp ikinci ilmeğin yanından girerek yeni bir ilmek çıkartın. Sonra ipi şişe dolayıp arasına girdiğiniz iki ilmeği birlikte düz örer gibi kesin. Sonraki iki ilmeği tekrar düz örer gibi kesin.  

Hiç ara vermeden ikinci ilmeğin arasına girip bir ilmek çekin ve ipi bir defa dolayıp bu iki ilmeği kesin. Sonraki iki ilmeği düz örer gibi tekrar kesin. Sırayı bu şekilde tamamlıyoruz. Arka tarafa geçince kenar ilmeğini alıp sonraki ilmeği düz örüyoruz. 3 ilmeği ters örüp bir ilmek düz örüyoruz. 3 ilmeği ters örerek aynı şekilde devam edin.   

Tekrar ön yüzüne geçtiğiniz zaman aynı şekilde model uygulanacak. Kenar ilmeğini alıp ikinci ilmeğin arasından bir ilmek çekin ve ipi dolayıp bu iki ilmeği kesin. Sonraki iki ilmeği düz örer gibi kesip sırayı tamamlayın. Nako elit baby ip ve 3,5 numara şişle ördüğüm model her türlü baharlık örgüde kullanılabilir.

300 tane bayan yelek modeli gelen yoğun istek üzerine detaylı en aranılan modellerden oluşan galerili resimlerden oluşmaktadır. Linke tıklayarak bu sayfayı mutlaka incelemelisiniz.