Dekorasyon,  Örgü

Yatak Örtüsü Battaniye Modelleri

Merhaba örgücü hanımlar sizlere bugün internetten derlediğim yatak örtüsü örgü battaniye modelleri ile ilgili resimli galerimizi paylaşmak istiyorum. Battaniyeler, genellikle soğuk havalarda geceleri ısınmak amacıyla kullanılan gündelik eşyalardan bir tanesidir. Bazende kızlarımızın çeyizlerinde en değerli yere sahiptirler.Battaniyeler dokuma battaniyeler olabileceği gibi örgü şeklinde de oluşturulabilmektedir. El örgüsüne meraklı olan ve bu tür bir ürün örmek isteyen kişiler için birbirinden farklı birçok battaniye modeli bulunmaktadır. Kişiler sitemize girerek örgü battaniye modelleri ve yapılışları konusunda detaylı bilgilere ulaşabilirler.    

Bazen altına girip film keyfi yapmak, bazen hastayken ona sarılıp iyileşmeyi beklemek… Neden mi bahsediyoruz ? Tabi ki soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi örgü battaniye modelleri hakkında konuşuyoruz. Son zamanların en büyük trendlerinden olan örgü modası battaniyeleri de etkisi altına aldı.     

Sevgili takipçiler battaniye örgü modelleri günümüzde bayanların ilgi gösterdiği konuların başında gelmektedir. Bebekler için çok tercih edilen örgü bebek battaniye modellerini inceleyerek güzel battaniye modelleri öğrenebilirsiniz. Bebekler için çok tercih edilen battaniye örgü modelleri günümüzde çeşitlilik göstermektedir. Şiş ve tığ gibi örme araçlarıyla yapılan örgü battaniye hem şık bir görsele sahiptir hem de soğuğa karşı koruma özelliği ile sıkça kullanılmaktadır.    

Çeşit çeşit örgü battaniye modelleri günümüzde çokça moda olan ev eşyalarından biridir. Örgü battaniyeler soğuk bir kış akşamı sıcak kahvelerimiz ile bize eşlik eden ya da evlerimizdeki koltuklarımızı süsleyen bu battaniyeler zevkli ve tarz sahibi hanımların günümüzde tercih ettiği bir eşya haline gelmiştir. Örgü kültürü Türk kültürünün bir parçası olan bir durum olup sadece battaniyeler ile sınırlı kalmamaktadır.Deklarasyon ve güzellik anlayışının değiştiği ve mistik bir hava yakalamak isteyenlerin bir tercihi de bu örgü battaniyeler olmaktadır.    

Genellikle kış aylarında kullanılan örgü battaniye örneği tarafından tercih edip kullanılmaktadır. Şiş ile örülen battaniye modelleri rengarenk iplerle ve değişik modellerle kullanıcılar örmekte kullanmaktadır. Kalın battaniye modelleri, bu kışı sıcacık geçirmenizi sağlayacak. Soğuk havalarda eve gelir gelmez ona sarılmak isteyecek, evden çıkmanız gerektiğinde ondan ayrılmak istemeyeceksiniz.     

Örgü battaniye yapılışı konusunda sitemiz içerisinde değişik modellerin yapılışını anlatan yazılar ve videolarımız bulunmaktadır. Dilerseniz sitemiz içerisinde bulunan örgü battaniye yapımı konusundaki yazılar içerisinde ortaya çıkacak ürünlerin detaylı bir şekilde fotoğraflarına da ulaşabilirsiniz. Bu sayede sizlere tarifi sunulan ve örecek olduğunuz battaniyeyi görsel olarak da görmüş olursunuz.    

Battaniye modelleri ve yapılışları kullanılan malzemelere göre farklılık göstermektedir. Aynı battaniye örnekleri ve yapılışları olan çeşitli modelleri farklı renklerde ipler kullanarak çok daha şahane modeller üretmeniz de mümkündür. Bu konuda battaniye örnekleri ve yapılışı tamamen kişinin yaratıcılığına ve zevkine kalmış olan bir iştir.     

Battaniye örgüsü yaparken kullanacak olduğunuz malzemelerin başında şiş ya da tığ gelmektedir. Sitemizi incelediğinizde tığ işi battaniye modelleri ve yapılışları konusunda da detaylı bilgilere ulaşabileceksiniz. Sitemiz sürekli olarak yeni modeller paylaşılmaktadır. Siteyi sürekli takip etmeniz yeni modelleri görmeniz açısından avantajınıza olacaktır.       

Sitemize girdiğiniz zaman örgü battaniye yapılışı örgü modelleri ile ilgili her şey bulabilirsiniz. Bu konu hakkında hem resimleri ve hem de videoları izleyebilirsiniz. Bu yıl kış sezonu için sitemizde harika örgü battaniye yapılışı ile karşılaşacaksınız. Eğer erkek bebekler için battaniye örgüleri arıyorsanız mavi tonlarında, kız bebekler için ise pembe tonlarında yapılmaktadır. Rengarenk battaniye modelleri de bulunmaktadır. Küçük kareler şeklinde örgü modelleri vardır.     

Bu kareler içerisinde de kalpler işlenmiştir. Bu battaniye modeli hem erkek hemde kız bebeklere göre uygundur. Hem de çok şık bir battaniye modelidir. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Bir renkte her tonlarda örgü battaniye yapılabilir. Çiçek desenlerinde, yuvarlak desenlerde, kare, üçgen desenler hem kız ve hem de erkek bebeklere uygun olan modellerdir. Bazı modeller küçük motiflerin yapboz gibi birleştirilmesi ile pano deseni gibi yapılmaktadır. Açıkçası benim favorim bu şekilde yapılmış olan modellerdir.      

Ayrıca televizyon seyrederken kullanabileceğiniz bir battaniye hazırlayıp koltuğun bir kenarına dekor amaçlı serebilirsiniz. Hatta bu battaniyeye uygun birde kırlent yaparak evinizin dekorunda ayrı bir hava yaratabilirsiniz. Bu aralar özellikle genç kızlar yatakları üzerinde renkli cıvıl cıvıl örgü battaniyeleri kullanmayı çok seviyorlar. Etrafımdaki bir çok arkadaşım kızları için yatak örtüsü olarak kullanabileceği battaniyeler örüyor. Sizlerde kızlarınızla aranızdaki bağı kuvvetlendirmek için böyle bir yöntem seçebilirsiniz.